JES Antwerpen heeft een website

JES Antwerpen heeft een website

JES Antwerpen heeft een website.  JES!  Maak kennis met de vele JES-medewerkers in Antwerpen en blijf op de hoogte van onze werking met lokale nieuws berichten.  Voor u ontvouwt zich een website voor de 5.000 kinderen, tieners en jongeren die we nu al op jaarbasis bereiken.  Hen op een positieve manier in beeld brengen vormt naast hen informeren en betrekken de belangrijkste doelstelling in ons dagelijks werk.  Voor hun vrienden, hun ouders en andere familieleden toont JES in Antwerpen haar in al haar kleuren en vormen: vrije tijd, studiowerking, begeleiding naar onderwijs en arbeidsmarkt georganiseerd voor haar werkingen in vier centra en in negen buurten.   Maar ook voor buren en lokale partners uit het sportieve, culturele en bredere sociale werkveld kan deze website handig zijn in functie van samenwerking en doorverwijzing.  En laat het ons toe: deze website is er ook om onze sterke vrijwilligers, die ondertussen met meer dan 100 zijn, op de hoogte te houden en te doen blinken.

Wat heeft deze website vooral voor de jonge bezoeker te bieden?  Activiteitenkalenders van de volledige JES-werking en de verschillende jeugdcentra kunnen geraadpleegd worden.  Afspraken met de Urban Rec° Studios en verhuur van de sportloods kunnen gemaakt worden.  Inschrijvingen voor cursussen zoals animatorcursus, hoofdanimatorcursus en instructeurscursus  kunnen er ook plaatsvinden.  Avontuurlijke  jongeren kunnen er een touwenparcours of  stadsfietstocht bestellen. Verder doen toekomstige stagiairs best hun aanvraag langs de aangemaakte velden.

Wij zijn ervan overtuigd dat de website een goed beeld brengt  wat ze zich zoal afspeelt in  JES in Antwerpen en dat zowel voor als achter de schermen.    Bij bemerkingen of aanvullingen kan de bezoeker ons gerust contacteren op ons secretariaat, Borgerhoutsestraat 34 te 2018 Antwerpen.

Geen reactie's

Geef een reactie