Studio

Urban Rec° Studios

Wil je graag experimenteren met muziek, spoken word, rap, … maar heb je geen toegang tot een studio? Zit je met een creatief idee, maar vind je niet meteen de juiste ondersteuning? Ben je geïnteresseerd in grafische vormgeving, video- en beeldbewerking of multimedia? Of wil je eerder leren omgaan met potlood, verf of graffiti?  Bij onze werking jeugdcultuur kunnen we je verder helpen!

We werken vanuit onze muziekstudio’s in Borgerhout en Luchtbal. Deze studio’s zijn gratis, maar moeten gereserveerd worden. We werken voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Neem zeker contact op met de jeugdcultuurwerkers, zij helpen je graag verder!

Borgerhout

In onze studio in JACO De Branderij kan je als jongere terecht voor (je eerste stappen in) muziek- en audiovisuele producties, maar ook andere creatieve projecten helpen wij graag mee realiseren.

In onze muziekstudio kunnen jongeren experimenteren met de opname of productie van hun eigen songs. In het Urbanrec°MultimediaLab kunnen ze dan weer aan de slag met grafische- of audiovisuele projecten of kunnen ze zich verdiepen in muzieksoftware om originele instrumentals te maken. Onze focus ligt voornamelijk op Urban Arts, maar uiteraard is ieder genre of stijl welkom in onze studio!

In de UrbanRec°Studios werken we inclusief en empowerend.

Dat wil zeggen dat onze studio écht voor, door en mét jongeren wordt gerund. Als jongere word je dan ook actief betrokken bij de verdere uitbouw van onze studio. Dit doen we door een ploeg van gemotiveerde vrijwilligers! Gewoon komen opnemen kan natuurlijk ook.

Vrijwilligerswerk

Wil je ook meebouwen aan de UrbanRec°Studios? Word dan vrijwilliger of zelfs studiotechnieker! Als vrijwilliger kan je meewerken aan diverse projecten van onze werking en neem je deel aan onze vrijwilligerscafés. Met dit gemotiveerde team werken we samen aan de uitbouw van onze studio. Heb je ook (muziek)technische skills? Word dan studiotechnieker! Regelmatig organiseren we een cursus studiotechniek, dan leer je hoe je goed kan opnemen en mixen, na een korte stage ben je dan officieel UrbanRec°Studiotechnieker.

Ook interesse?

Wil je graag wat meer informatie of wil je de studio graag boeken? Contacteer ons!

E-mail: antwerpen@jes.be

Telefoon: +32 (0) 491 56 82 60

Adres: JACO De Branderij, Borgerhoutsestraat , 2140 Borgerhout

Wie is wie

Desmond

Desmond

jeugdcultuurwerker

+32 (0) 491 56 82 60

desmond.badu@jes.be

Luchtbal
15522934767_d9b02ff891_k

Deze studio is nog niet klaar. Kom af en toe eens kijken wanneer hij opengaat.

Vrijwilligerswerk

Voorlopig zoeken we nog geen vrijwilligers.

Ook interesse?

Wil je graag wat meer informatie? Contacteer ons!

E-mail: antwerpen@jes.be

Telefoon: +32 (0) 3 272 30 73

Adres: n.v.t.

Wie is wie

Patrick

Patrick

jeugdwerker JC Luchtbal

+32 (0) 490 56 38 35

patrick.narosimpa@jes.be

Salim

Salim

jeugdwerker JC Luchtbal

+32 (0) 479 99 18 56

salim.benaadjou@jes.be

Foto’s en filmpjes

Partners van de UrbanRec°Studio