Jobcoaching voor jongeren

Je bent klaar met je studies, maar vindt geen job die bij je past? Of je wil net terug gaan studeren, maar weet niet goed hoe daar aan te beginnen?

Hierin een beslissing nemen is niet eenvoudig. Bij JES hebben we verschillende medewerkers die jongeren helpen in hun zoektocht naar werk, een opleiding of loopbaanbegeleiding. We gaan samen op zoek naar een oplossing en antwoord op je vragen. Onze coaches zijn er ter ondersteuning, jij bepaalt je traject!

Ben je student en zoek je een stille ruimte om te studeren? Ook dan ben je welkom bij ons. Ben je -18 en heb je vragen rond je opleiding/werk? Neem dan contact op met onze onderwijscoach.

WIP: Werkinfopunt voor jongeren
In het WIP is iedereen tussen 16 en 26 jaar welkom. Spring eens binnen tijdens de permanentie of maak een afspraak met één van onze jobcoaches of onderwijscoach.

‘Tussen Straat en Loket’

‘Tussen straat en loket’ vertelt het verhaal van onze arbeidscompetentiebegeleiders die kwetsbare en kort geschoolde jongeren van op straat coachen naar een job of opleiding. Ze bemiddelen als het ware tussen de straat en de loketten van arbeidsbemiddelingsdiensten.

Onze Jobcoaches

mostafa.ameziane@jes.be; rachid.elajjaj@jes.be; sarah.chbabi@jes.be; nooria.sherzad@jes.be;

Ik kwam langs om mijn CV op te maken, maar ontdekte door de gesprekken met Rachid een interessante opleiding. Die combineer ik nu met een halftijdse job als product operator. Als mijn opleiding is afgerond, krijg ik een nieuwe functie binnen mijn job.

– Dragan, 20 jaar