Muziekstudio

Vocals opnemen, beats maken, foto’s bewerken…

Wil je graag experimenteren met zang, spoken word, rap… maar heb je geen toegang tot een studio? Zit je met een creatief idee, maar vind je niet meteen de juiste ondersteuning? Ben je geïnteresseerd in grafische vormgeving, video- en beeldbewerking of multimedia? In één van onze studio’s kunnen we je verder helpen!

We werken vanuit onze muziekstudio’s in Borgerhout en Luchtbal. Deze studio’s zijn gratis, maar moeten gereserveerd worden. We werken voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Vanuit onze muziekstudio’s werken we samen met jou aan je projecten. We helpen je om je eerste songs op te nemen en leren je gaandeweg werken met de computerprogramma’s en de hardware. De focus ligt voornamelijk op muziek, maar je kan bij ons ook terecht om te leren werken met beeldbewerkingsprogramma’s, om samen eens een videoclip op te nemen of grotere projecten te begeleiden.

Heb je al wat ervaring en zin om onze werking als vrijwilliger te versterken? Je bent zeker welkom! Neem zeker contact op met de jeugdcultuurwerkers of via de vrijwilligerscoaches, zij helpen je graag verder.

Vraagje? Studiotijd reserveren?

desmond.badu@jes.be; saima.sorgho@jes.be;

Je vindt ons ook terug op Spotify! In onze playlist ‘JES & Friends verzamelen we muziek van talent uit onze studio’s (oud en nieuw) maar delen we ook muziek van bevriende artiesten.