Drie jaar lang moest Rozemaai het zonder buurtfeest stellen. Ondanks verwoede pogingen om het feest alsnog door te laten gaan zorgden de wisselende corona regels ervoor dat we de organisatie van dit evenement keer op keer moesten annuleren. Maar dit jaar was dat anders! Rozemaai Feest is terug.

Een warm en gezellig gebeuren in de wijk

Rozemaai Feest is op jaarbasis het enige evenement dat deze wijk in Ekeren kent. De rest van het jaar zijn er nagenoeg geen buurtgerichte evenementen waar bewoners samen kunnen komen. De rol die dit buurtfeest speelt is dus enorm. Vandaar dat we ook dit naar de handen in elkaar sloegen met vele partners om er een spetterende editie van de maken. En dat is gelukt! Kijk mee met ons naar het fotoverslag hieronder en geniet! Zien we jou volgend jaar terug?

Rozemaai Feest is dit jaar tot stand gekomen dankzij de fantastische samenwerking van verschillende organisaties en lokale initiatieven: JES Antwerpen, District Ekeren, EVA Centrum, Woonhaven, Internationaal Comité, Huis Van Het Kind, Koraal, Gekkoo, Gezinsbond, Kook-En-Eten en buurtregie. De foto’s werden verzorgd door Michiel Annaert.

blogborgerhoutdeurneluchtbalnieuwsrozemaai