JC Rozemaai

Wie zijn we?

Hoi! Mijn naam is Yasmina en ik ben actief op in de wijk Rozemaai te Ekeren. Je kan me hier vinden van woensdag tot en met zaterdag in het jeugdcentrum. Samen met een toffe bende sterke vrijwilligers organiseren we hier verschillende activiteiten. Maar we gaan ook af en toe op uitstap, doen projecten in de buurt en nog veel meer. Ben je benieuwd naar het aanbod en wil je eens kennismaken? Kom langs! Meer informatie vind je door op de foto’s hieronder te klikken.

Wat doen we?

Maandelijks maak ik een activiteitenkalender op die we verspreiden in de buurt en via onze sociale media. Voeg me zeker toe! Je kan mij en mijn collega’s vinden door onze voornaam + Van Jes in te geven op de verschillende platformen. Als je graag de kalender via mail krijgt neem je best contact op met mijn coördinator!

Jeugdwerker en jongerencoach vrijwilligers

yasmina.mrabet@jes.be; mahmoud.aoulad@jes.be;

Ben je benieuwd hoe een gemiddelde week er uit ziet? Klik op één van de foto’s hieronder! Belangrijk: we doen natuurlijk niet enkel instuifactiviteiten, we gaan ook samen op pad in onze stad en doen verschillende uitstappen.

Voor de tiener- en jongerenwerking bieden we momenteel geen vast programma aan.

Kinderen

Woe: 14u-16u | instuif / activiteit
Za: 14u-16u | instuif / activiteit

Tieners

Voor de tienerwerking bieden we momenteel geen vast programma aan.

Meisjes

Woe: 17u-19u | instuif / activiteit
Vrij: 18u-21u | instuif / activiteit

Jongeren

Voor de jongerenwerking bieden we momenteel geen vast programma aan.

Nog meer?

Coördinator

marieke.jochems@jes.be