JC De Branderij

Veel jongeren spreken over ‘De Branderij’ en weten gemakkelijk de weg te vinden naar ons jeugdcentrum. Maar waarom heeft het deze naam? En wat valt er hier allemaal te doen? We leggen het je even uit.

De Branderij is vernoemd naar de vorige functie van dit gebouw. Voordat het een plek voor jongeren werd, was het jarenlang een koffiebranderij. Het gebouw was een magazijn, maar ook de plek waar de bonen geroosterd werden. De grote stenen schoorsteen is hier een nog herinnering aan!

Je bent steeds welkom in het jeugdcentrum! We organiseren activiteiten voor tieners en jongeren vanaf 12 jaar tot en met 25 jaar. We spelen spelletjes in het instuiflokaal, sporten op het pleintje aan de Bloemstraat en doen verschillende uitstappen. Ben je benieuwd? Klik eens op de kalenders hieronder!

In De Branderij kan je ook voor andere zaken terecht. Hier organiseren we verschillende animatorcursussen, baten we de muziekstudio en de sportloods uit, hebben we een thai bokswerking en ons WIP!

Wat doen we?

KINDEREN

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Samyah organiseert samen met de vrijwilligers superleuke activiteiten!

MEISJES

Voor meisjes van 12 tot 25 jaar. Yamina is je jeugdwerkster en werkt samen met jullie een leuke planning uit!

TIENERS

Voor tieners van 12 tot 16 jaar. Amar is je jeugdwerker! Hij organiseert instuiven, activiteiten in de buurt, uitstappen en meer!

JONGEREN

Voor jongeren 16+. Amar is je jeugdwerker! Samen gamen, sporten, projecten doen, … Alles kan!

Nog meer?

Jeugdwerkers

amar.zouggaghi@jes.be;fatiha.oyatto@jes.be;desmond.badu@jes.be

Coƶrdinator

filip.balthau@jes.be